FŐOLDAL CÉGISMERTETŐ REFERENCIA MUNKÁK ÁRLISTÁK PARTNEREK AJÁNLATKÉRÉSAjánlatkérés

Tisztelt, Ügyfelünk! Köszönjük, hogy érdeklődik minőségi termékeink és szolgáltatásaink iránt. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy egyedi árajánlatot online igényfelmérő programunk segítségével kérhet az "árajánlatkérés indítása" gomb megnyomásával. Kérjük, kezdés előtt kapcsolja ki böngészőjében a felbukkanó ablakok blokkolása lehetőséget.

Figyelem, a tájékoztatás nem teljes körű! Részletes információkért, kérjük, látogasson el személyesen irodánkba, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén.


Az alábbi pontok követésével tudja engedélyezni a felugró ablakokat: Nyissa meg az Internet Explorer böngészőt (Internet Explorer böngésző használata feltételezett). A felső menüsorból válassza ki az "Eszközök" menüt, majd kattintson az "Internetbeállítások" almenüre. A felugró ablakban, válassza ki az "Adatvédelem" fület. Az "Adatvédelem" fülön belül, "Előugró ablakok blokkolása" résznél kattintson a "Beállítások" gombra. A "Beállítások" ablakban, az "Engedélyezni kívánt webhely címe:" mezőbe írja be a www.szaboepker.hu webcímet, majd kattintson a "Hozzáadás" gombra.


© 2013 SZABÓ ÉP-KER KFT. Minden jog fenntartva! Design and powered by: Bálint Ádám   JOGI NYILATKOZAT IMPRESSZUM ELÉRHETŐSÉGEK