FŐOLDAL CÉGISMERTETŐ REFERENCIA MUNKÁK ÁRLISTÁK PARTNEREK AJÁNLATKÉRÉS


Árlisták

Áruválasztékunk széles palettájával várjuk Önt, hogy megkönnyítsük álmai otthonának egyszerűbb létrejöttét. Legyen szó akár tetőcserepekről, tetőtéri ablakokról, szigetelőkről, vagy csatornarendszerekről, biztos lehet benne, hogy nálunk a minőség, és az Ön megelégedettsége az első. Kérjük, tekintse meg aktuális árlistánkat, hogy a lehető legkedvezőbb áron juthasson hozzá termékeinkhez.

Jelenleg aktuális árlistánkat PDF és Excel formátumban is letöltheti, az alábbi magazinokra kattintva.

Figyelem, a tájékoztatás nem teljes körű! Részletes információkért, kérjük, látogasson el személyesen irodánkba, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén.


Kérjük, az árlista eléréséhez, kapcsolja ki böngészőjében a felbukkanó ablakok blokkolása lehetőséget. Köszönjük!

Az alábbi pontok követésével tudja engedélyezni a felugró ablakokat: Nyissa meg az Internet Explorer böngészőt (Internet Explorer böngésző használata feltételezett). A felső menüsorból válassza ki az "Eszközök" menüt, majd kattintson az "Internetbeállítások" almenüre. A felugró ablakban, válassza ki az "Adatvédelem" fület. Az "Adatvédelem" fülön belül, "Előugró ablakok blokkolása" résznél kattintson a "Beállítások" gombra. A "Beállítások" ablakban, az "Engedélyezni kívánt webhely címe:" mezőbe írja be a www.szaboepker.hu webcímet, majd kattintson a "Hozzáadás" gombra.

Az Adobe® Reader® a PDF-dokumentumok megbízható megtekintésének, nyomtatásának és kommentálásának ingyenes és elismert szabványa. Az Adobe® Reader® az egyetlen PDF-fájlmegjelenítő program, amellyel bármilyen típusú PDF-tartalom megnyitható és használható, az űrlapokat és a multimédiás tartalmat is beleértve. Amennyiben nem rendelkezik Adobe® Reader® PDF olvasó szoftverrel, azt a lenti ikonra kattintva ingyenesen letöltheti és használhatja.

A Microsoft® Excel® egy táblázatkezelő program, amely a Microsoft® Office® irodai alkalmazáscsomag részét képezi. Amennyiben nem rendelkezik Microsoft® Office® alkalmazás csomaggal, úgy a Microsoft® Excel® megjelenítő programot a lenti ikonra kattintva ingyenesen letöltheti és használhatja.


© 2013 SZABÓ ÉP-KER KFT. Minden jog fenntartva! Design and powered by: Bálint Ádám   JOGI NYILATKOZAT IMPRESSZUM ELÉRHETŐSÉGEK