FŐOLDAL CÉGISMERTETŐ REFERENCIA MUNKÁK ÁRLISTÁK PARTNEREK AJÁNLATKÉRÉSKapcsolat

Tisztelt, Ügyfelünk! Köszönjük, hogy érdeklődik cégünk szolgáltatásai iránt. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes üzenetet online üzenetküldő rendszerünk segítségével is küldhet az "Üzenet küldése" gomb megnyomásával. Kérjük, kezdés előtt kapcsolja ki böngészőjében a felbukkanó ablakok blokkolása lehetőséget.


Az alábbi pontok követésével tudja engedélyezni a felugró ablakokat: Nyissa meg az Internet Explorer böngészőt (Internet Explorer böngésző használata feltételezett). A felső menüsorból válassza ki az "Eszközök" menüt, majd kattintson az "Internetbeállítások" almenüre. A felugró ablakban, válassza ki az "Adatvédelem" fület. Az "Adatvédelem" fülön belül, "Előugró ablakok blokkolása" résznél kattintson a "Beállítások" gombra. A "Beállítások" ablakban, az "Engedélyezni kívánt webhely címe:" mezőbe írja be a www.szaboepker.hu webcímet, majd kattintson a "Hozzáadás" gombra.SZABÓ ÉP-KER Kft.
Egri út 18
3200 Gyöngyös
Ügyvezető: Szabó István
Mobiltelefon: +36-20/9440 788

© 2013 SZABÓ ÉP-KER KFT. Minden jog fenntartva! Design and powered by: Bálint Ádám   JOGI NYILATKOZAT IMPRESSZUM ELÉRHETŐSÉGEK