FŐOLDAL CÉGISMERTETŐ REFERENCIA MUNKÁK ÁRLISTÁK PARTNEREK AJÁNLATKÉRÉSPartnerek


Az eredeti, több évtizedes tapasztalatot és komoly fejlesztő munkát megtestesítő Bramac tetőrendszer kimagasló használati értéket, kényelmet és nyugalmat biztosít. A gondos tervezéssel gyártott közel félszáz tetőrendszer elem utánozhatatlan biztonságot nyújt. Mindent egy kézből: a mérethű tetőcserepektől, az idomcserepeken és a tetőtartozékokon át a magas minőségű szolgáltatásokig.


Minőségi fa, faáru, asztalos faanyag, szárított fenyő-fűrészáru, szárított borovi, szárított luc, borovi fűrészáruk, szárított faanyag forgalmazó. Sűrű szálú fenyő-fűrészáru a skandináv országokból - Finnországból és Svédországból. Ezen a területen termelt lucfenyők és erdeifenyők az időjárás körülményei miatt lassan nőnek, ezért sűrűbb szálúak, csomóik kisebbek, gyantatartalmuk nagyobb.


A Berner vállalatcsoport Európában vezető szerepet tölt be a segédanyagok és szerszámok értékesítésében. Termékeiket és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat a mesteremberek és az ipar egyaránt igénybe veszik. A szakipar területén a Berner az asztalosműhelyeknek, víz-, villany-, klíma- és fűtésszerelőknek, valamint mély- és magasépítőknek kínálja termékeit.


Kitűnő minőségű termékek, első osztályú know-how és megbízható szervíz: átfogó szolgáltatásokkal vált a Dörken GmbH & CO. KG az európai építőanyag-piac egyik vezető vállalatává. Termékpalettáján tetőfóliák és rendszerelemeik, alapfalvédő-, szigetelő- és drénrendszerek, állvány- és takaróponyvák, mezőgazdasági- és tavifóliák, továbbá korszerű és környezetbarát építőanyagok - vízzel higítható és számítógéppel színkevert épületfestékek, fa- és padlóbevonók, kő- és betonvédő anyagok, valamint szigeteléstvédő és vízelvezető rendszerek széles választéka található.


Az IKO group manufaktúra számos formában forgalmaz aszfalt-zsindely technológiákat Észak-Amerikában és Európa számos országában. Termékeire jellemező a prémium minőség, a tartósság és a design. Az IKO Group több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik, így minősége felülmúlhatatlan.


A Lindab trapézlemezek, síklemezek, szelemenrendszerek, ipari és garázskapuk, ereszcsatornák, SBS-kiesépületek, csarnok-rendszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Kiemelt terméke a Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer, amely 10 különbőző színben választható. Ízlés szerint választhat az Ön házához színben harmonizáló vagy a ház színétől éppen elütő, karakteres színt, ami kihangsúlyozza épületét. Ezen felül a Lindab számos csöves hófogó, hórács, tető- és falilétra, tetőjárda, védőkorlát és rögzítő elemek széles választékával rendelkezik, amely minden tető- és fedéstípushoz felszerelhető, anélkül, hogy veszélyeztetnénk a tetőfedés vízzáróságát.


A Rigips Magyarországon elsőként kezdte meg a szárazépítési termékek forgalmazását, és a mai napig fő tevékenységi körét a gipszkarton és rendszerei alkotják. Ezek kívül a kínálatában megtalálhatóak: gipsz alapú glettek és vakolatok, kazettás és akusztikus álmennyezetek, speciális tűzvédelmi és hűtő-fűtő rendszerek, a termékpaletta folyamatosan bővül a változó előírások és igények szerint. A Rigips az alábbi kiemelt termékcsoportokat forgalmazza: Rigips gipszkarton építőlemezek, Rigips gipszrost építőlemezek, kézi vékony és vastag vakolatok, gépi vakolatok, szórható glettek, válaszfal profil tartószerkezetek, akusztikus álmennyezeti építőlemezek, kazettás álmennyezetek, álmennyezeti fém tartószerkezetek, Rigips rögzítés technika.


A VELUX termékcsaládba a tetőtéri ablakok mellett az árnyékolók, a redőnyök, a burkolókeretek és az egyéb kiegészítők is beletartoznak. Az egymást jól kiegészítő alkotóelemek segítségével a VELUX termékcsalád természetes fényt, friss levegőt, szabad kilátást és különleges, otthonos légkört teremt a ferde síkú tető alatt.


A Masterplast termékeivel teljes körű megoldásokat nyújt a hő-, hang- és vízszigetelés, tetőfedés, valamint a szárazépítészet területén. A Masterplast csoport különös figyelmet fordít az általa forgalmazott termékek megbízhatóságára. A Masterplast ISO és TÜV minősítéssel rendelkező termékei leányvállalatain és partnerein keresztül Európa minden piacán, sőt Európán kívül is megtalálhatók. A vállalat folyamatosan fejleszti gyártási technológiáit, szélesíti termékpalettáját és szolgáltatásai körét. A Masterplast hat termékcsoportban kínál termékeket: homlokzati hőszigetelő rendszerek és elemei, tetőfóliák és tető kiegészítők, bitumenes tetőfedő anyagok, hő-, hang- és vízszigetelés, szárazépítészet, vakolóprofilok és építőipari kiegészítők.


Strapabíró, ütés- és karcolásálló, jó nedvességtűrő és könnyen tisztítható ablakkönyöklők. Aki építkezik, igyekszik előre elképzelni jövendő otthonát, mert néhány fontos döntést már egészen korán, az építés kezdetekor meg kell hoznia. Ilyen döntés az ablakkönyöklő kiválasztása is. Az ablakkönyöklő a burkolatokkal és a bútorokkal együtt alakítja ki a lakás-design összképét, ezért kiválasztására érdemes komoly figyelmet fordítani. A Helopal termékek az építéstechnika, a design és a komfort minden követelményét teljesítik, és jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön egyéniségének megfelelően alkothassa meg otthonának bensőséges világát.


A TONDACH Magyarország Zrt. kerámia tetőcserepek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A kerámia tetőcserepek alapanyaga agyag. Környezetbarát gyártási technológia révén lélegző, porózus szerkezet alakul ki. A kerámiacserepek kiégetett anyaga kapilláris szerkezetű, melynek köszönhetően a nedvességet felveszik és azt gyorsan le is adják. Ezért fagyállóak és légáteresztőek. A kerámia tetőcserepek a mostanában jellemző szélsőséges időjárási hatásoknak maradéktalanul ellenállnak. Lélegző szerkezetükből adódóan kitűnő hang- és hőszigetelő tulajdonságúak. A téglafalazatú és kerámia tetőcseréppel fedett épületek páraáteresztő tulajdonságukkal egészséges életteret biztosítanak. A kerámiacserepek vízzáró hornyaiknak, illetve a dupla fedésnek köszönhetően teljes vízzárást és széllel szembeni ellenállást tesznek lehetővé a legnagyobb viharokban is. Erős napsugárzás hatására is tartják színüket, nem fakulnak ki (UV-stabilak).


© 2013 SZABÓ ÉP-KER KFT. Minden jog fenntartva! Design and powered by: Bálint Ádám   JOGI NYILATKOZAT IMPRESSZUM ELÉRHETŐSÉGEK